Nieuwe Reisadviezen  (bijgewerkt 27-05-2020)
 
Kun je nog op vakantie naar Italie en waar vind je de juiste informatie? Uiteraard gaat je vakantie in Italie er dit jaar anders uit zien.
Hieronder hebben we een korte samenvatting gemaakt die voortkomt uit officiële bronnen. Onderaan vind je een link met de meest gestelde vragen.
Onze accommodatie is kleinschalig en we treffen de gewenste hygiënische maatregelen, houden ons aan social distance en volgen de richtlijnen van de WHO op. Op 12 mei hebben we de richtlijnen omtrent communicatie, registratie, schoonmaak en gebruik van het zwembad ontvangen van de regio Le Marche. We zullen deze delen met de gasten die bij ons geboekt hebben. 
Vanaf 3 juni mag er vrij naar en in Italie gereisd worden met de auto. Vanaf  15 juni is de grens van Duitsland naar weer Oostenrijk open. Oostenrijk / Italie zal hopelijk snel volgen.
Restaurants, bars, musea en stranden zijn open, echter met restricties. 
Vliegmaatschappij Ryanair wil vanaf 1 juli weer gaan vliegen maar over Transavia is nog niets bekend. 
Het dagelijks leven lijkt hier weer vrij normaal, het is wel zo dat iedereen een mondkapje draagt in het openbaar. Er is veel aandacht voor hand desinfectie en afstand houden. 
Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse zaken hanteert nog code oranje voor Italie maar we gaan er vanuit dat dat binnenkort gaat veranderen.
Raadpleeg https://www.nederlandwereldwijd.nl/…/vrag…/reisadvies-italie voor meer antwoord op veelgestelde vragen t.a.v. het Italiaanse reisadvies. 

CONTACT

00393476852779

Via Santa Maria delle Stelle 2, Mergo (Ancona), Italie

                Privacy Verklaring

© 2020  by La Valle Verde. Proudly created with Wix.com