<script id='pixel-script-poptin' src='https://cdn.popt.in/pixel.js?id=f0cc568a707e5' async='true'></script>

Casa in Vendita


Het is toch al zeker zo'n zeven jaar geleden dat onze zoektocht naar een huis begon. Lange tijd droomden we van een ander leven in Bella Italia. En nu wonen we al weer zes jaar in onze casa colonica, de verbouwing was na twee jaar zo goed als achter de rug en we genieten nog steeds elke dag van " La Dolce Vita. "

Natuurlijk blijft het kriebelen, maar aangezien we niet steeds kunnen verhuizen werk ik alweer een tijdje samen met een makelaar in een klein stadje bij ons in de buurt. Zo sla ik twee vliegen in een klap. Ik kan nog heerlijk struinen op internet of live, op zoek naar nieuwe juweeltjes en ik leer de Italiaanse taal steeds beter te begrijpen. Af en toe wordt ik benaderd door dorpsgenoten of kennissen die hun huis te koop aan ieden of het is 'il passa parole' reclame van mond tot mond.

Ik verzorg de publiciteit in Nederland en leg het eerste contact met de klanten die ons benaderen. Regelmatig gan we op pad met mensen die ook hun droom najagen en op zoek zijn naar een mooi vakantiehuis, een comfortabel woonhuis of een agriturismo. Uit ervaring weet ik dat het Italiaanse idee van een mooi huis niet altijd overeenkomt met dat van Nederlanders.

De uitdaging voor mij is om juist dat huis te vinden dat bij hen past en dat beide partijen hierop met een tevreden gevoel kunnen terug kijken.

Als de koop eenmaal gesloten is dan geef ik ook begeleiding in wat praktische zaken die te maken hebben met het wonen en leven in Italie. Of als de klant dat wil kan ik hen in contact brengen met architecten, bouwvakkers en andere specialisten in hun vakgebied.

Tijdens de afwezigheid van de klant houd ik samen met de architect de bouw in de gaten en zo blijft men op de hoogte van de vorderingen.

Ik heb er veel plezier in om te zien hoe een project verloopt en tot een goed einde wordt gebracht met als kroon op het werk blije en tevreden mensen.

Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

00393476852779

Via Santa Maria delle Stelle 2, Mergo (Ancona), Italie

                Privacy Verklaring

© 2020  by La Valle Verde. Proudly created with Wix.com