<script id='pixel-script-poptin' src='https://cdn.popt.in/pixel.js?id=f0cc568a707e5' async='true'></script>

Hoe het allemaal begon

Het is eind augustus 2011 en ik zit onder een olijfboom, op een camping aan het Gardameer. Samen met Erik werk ik vanaf april tijdelijk voor een Nederlandse reisorganisatie. Ik ontvang nieuwe gasten, verstrek informatie over de camping en los problemen op bij tent of mobilhome. Een mooie voorbereiding voor als we straks een accommodatie van onszelf hebben. Het is een compleet nieuwe wereld waarin we ons al snel thuis voelen. Ondertussen zijn we bezig allerlei zaken te regelen ten aanzien van ons nieuwe avontuur.

Nadat we ruim vijfentwintig jaar voor een werkgever hebben gewerkt is het bij ons een aantal jaren geleden gaan kriebelen en hebben we besloten het roer om te gooien. In 2008 zijn we begonnen met onze oriëntatie naar een mooie en aantrekkelijke regio in Italie, om een B&B te beginnen. Het is Le Marche geworden, een door toeristen nog redelijk onontdekt gebied. Na ongeveer vijftig huizen te hebben gezien vinden we in augustus 2010 een huis dat ons voldoende mogelijkheden biedt voor onze plannen. Het ligt

op 1,5Ha grond met fruit- en olijfbomen en op een half uurtje rijden van de luchthaven, het strand en de bergen.

Het uitzicht over een prachtige groene vallei heeft ons de inspiratie gegeven voor een passende naam voor ons huis: 'La Valle Verde'.

Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

00393476852779

Via Santa Maria delle Stelle 2, Mergo (Ancona), Italie

                Privacy Verklaring

© 2020  by La Valle Verde. Proudly created with Wix.com