<script id='pixel-script-poptin' src='https://cdn.popt.in/pixel.js?id=f0cc568a707e5' async='true'></script>

Opening


Met de bloesem aan de bomen die de lente inluidt, laten we de winter definitief achter ons. De temperatuur begint al aardig op te lopen en soms voelt het al zomers aan! Na onze aankomst in Italie in februari hebben we een aantal weken gewerkt voor de reisorganisatie.

Met een groep Italianen hebben we ruim honderd tenten opgezet en ingericht. Eind april zijn we thuis gekomen. Net op tijd voor de officiële opening van onze appartementen en B&B. Tussen het frisse voorjaarsgroen in het dal staan de koolzaadvelden prachtig in bloei en de geur van brem vult ons huis. Het hele huis ondergaat een voorjaars schoonmaak. Ook in de tuin wordt flink gewerkt, want tijdens onze afwezigheid is alles enorm gegroeid.

Tijdens de officiële opening druppelen de gasten een voor een binnen. We genieten ervan om steeds opnieuw een rondleiding te kunnen geven. Na een korte speech die ook vertaald is voor onze Italiaanse gasten, knippen we het rode lint door en proosten met champagne. Leuke en originele kadootjes worden uitgepakt. Daarna gaan we naar een restaurantje in de buurt om gezellig met zijn allen van de typisch Marchiaanse keuken te genieten. De hele avond is er muziek en zang van twee van onze vrienden en er wordt zelfs gedanst.

Inmiddels is de verbouwing van appartement Il Bosco afgerond. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Er staat ondertussen een aantal reserveringen gepland en we hopen dat onze gasten net zo enthousiast zijn als wij!

Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

00393476852779

Via Santa Maria delle Stelle 2, Mergo (Ancona), Italie

                Privacy Verklaring

© 2020  by La Valle Verde. Proudly created with Wix.com